Filip Kezić; dvostruki državni prvak u bodybuildingu

Filip Kezić
(FOTO: Iz privatne kolekcije)

03.08.2016. | 034 PORTAL
Pregleda: 13603

Filip Kezić mladi je sportaš iz Požege koji se od 10 mjeseca prošle godine bavi bodybuildingom. Do sada je već osvojio dvije titule državnog prvaka i to u visokoj juniorskoj i seniorskoj kategoriji Men`s Physic.

"Treniram u fitness klubu "Play". Počeo sam trenirati u desetom mjesecu prošle godine. Kada su pripreme treniram dva puta dnevno, a prije priprema to jest sad u ovom periodu jednom dnevno. Prije nego sam otišao na državno prvenstvo, pripreme su mi trajale četiri mjeseca. Sustav treniranja u vrijeme priprema je da dižem što manje kilaže sa većim brojem ponavljanja i ubacim dosta kardio vježbi, a kada nisu pripreme dižem što veće kilaže na manjem broju ponavljanja" – rekao je Filip.





Prehrana mu je većinom bazirana na mesu koje sadrži veću količinu proteina (govedina, junetina) i uhljikohidrati riža i krumpir.





"Preporučio bi svim mladima koji razmišljaju baviti se bodybuildingom da probaju pa će vidjeti da li se dobro snalaze u tome ili ne. Ja sam se pronašao u tome i uživam u svakom treningu i natjecanju", – dodao je Filip.

Ovim putem pozivamo i sve zainteresirane sponzore da financijski podrže ovog perspektivnog i uspješnog sportaša iz Požege.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI