Zamućeni izvori pitke vode; neprohodne ceste

ŽC 112
(FOTO: Ilustracija)

16.07.2016. | I.V
Pregleda: 11113

Iz centra 112 sitgla je obavjest da je zbog izlijevanja rijeke Orljave za sav je promet od 15,30sati zatvorena državna cesta D 38 Požega – Pakrac između Orljavca i Kamenske.

Isto tako zbog izlijevanja potoka Brzaja za sav je prometod 15,30 sati zatvorena državna cesta D 69 Kamenska-Zvečevo-Voćin.

Osim zatvorenih cesta u centru 112 upozoravaju da je zbog velikih količinapadalina došlo do zamućenja izvorišta Veličaka i Stražemanka.


IzvorišteVeličanka je gotovo u cjelosti isključeno iz sustava javne vodoopskrbe dok je Stražemnka u večernjim satima također pokazala mutnoću pa je uključenorezervno crpilište Dubočanka.


Zaposlenici Odjela vodoopskrbe Tekije d.o.o.su na terenu i kontroliraju stanje. Tokom noći se očekuje smirivanje stanja. Udijelovima vodoopskrbnog sustava moguća je pojava mutnoće i u tom slučajupotrebno je vodu prokuhati ukoliko se koristi za piće ili za ljudsku uporabu.

Dodatne informacije mogu se dobiti na tel 313-450. Tokom sutrašnjeg dana će bitinova informacija o stanju vodoopskrbe u Požeštini.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI