Ratkovica 18.6 nogometnim turnirom pomaže u obnovi vodotornja u Vukovaru

Nogometna lopta
(FOTO: Arhiv)

16.06.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 4276

Mjesni odbor Ratkovica organizira malonogometni turnir već šestu godinu za redom, a ove godine su odlučili dio prihoda od turnira donirati kao mjesni odbor za obnovu vodotornja u Vukovaru.

Kotizacija po ekipi je 200 kuna, trenutno ne možemo reći koliko će ekipa biti ali po prijašnjim odazivima bude oko 20 ekipa i ove godine imamo jednu ekipu koja nam dolazi iz Ljubljane.- rekao nam je Josip Baltić

Turnir će se održati 18.06.2016 na malonogometnom igralištu u Ratkovici s početkom u 18 sati.


Ekipe i gosti će se moći poslužiti pićem, janjetinom i drugim pripremljenim jelima, a da atmosfera bude još bolja turnir će pratiti glazba uživo.


Nagrade su za prvu ekipu janje, pehar i deset piva, druga ekipa dobiva pola pečene prasetine, pehar i deset piva, a treća ekipa dobiva deset porcija roštilja, pehar i deset piva.

Zainteresirani nogometaši i ekipe svoje prijave mogu javiti gospodinu Baltiću na broj 098 9039 848 kako bi pomogli u obnovi vodotornja u Vukovaru.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI