Antonija Jozić izabrana u Središnji odbor HDZ-a. Dobila je povjerenje 965 izaslanika

Antonija Jozić
(FOTO: Mladen Mirković)

02.06.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 12751

Na 17. Općem Saboru Hrvatske demokratske zajednice održanom proteklog vikenda u Zagrebu, Središnji odbor stranke izabrana je pleternička gradonačelnica Antonija Jozić. Od gotovo 1.900 izaslanika Jozić je dobila povjerenje 965 izaslanica i izaslanika.

- Ponosna sam da su mi dali povjerenje za tu dužnost. Naš kraj je prepoznat kao kraj u kojem HDZ upravlja u svim gradovima i općinama. Baza smo koja nosi glasove HDZ-u i ponosna sam što sam tri godine gradonačelnica našeg malog grada koji unatoč izvornom proračunu od oko šest milijuna kuna ima investicije oko 50 milijuna kuna. Pleternica je prepoznata ne samo u županiji već i cijeloj Hrvatskoj. Ovo što sam radila u Županijskom odboru HDZ-a prenositi ću na razinu Središnjeg odbora. Članovi Središnjeg odbora su po funkciji i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i župan Požeško-slavonske županije, a Županijski odbor ima pravo delegirati još jednog člana. Dakle, jedina sam izabrana, ali bit će nas u konačnici četvero iz naše Županije. Moguće su i određene promjene vezane uz samo Predsjedništvo i više strukture u stranci - rekla nam je Antonija Jozić koju smo zatekli u Poduzetničkom inkubatoru na pripremi novih projekata.

- U Vladi RH su svi ubacili u šestu brzinu i rade na poboljšanju situaciji u RH. Kao čelnica jedinice lokalne samouprave osjetim da se puno toga pokrenulo u odnosu na prethodne godine. Svakodnevno radimo projekte i kandidiramo ih na raspisane natječaje. Prijedlozi koje mi izradimo na najnižoj razini prenose se na više razine i ako gore imate ekipu koja želi saslušati male ljude  s terena imam razloga za vjerovati u realizaciju kapitalnih investicija u našoj županiji - kaže Antonija Jozić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI