Restoran Tomislav: Do večere i pića za dvoje za samo 70 kuna

Restor4an Tomislav u Požegi
(FOTO: Restoran Tomislav)

03.03.2016. | Restoran Tomislav
Pregleda: 20621

Restoran Tomislav u Požegi u ulici Vjekoslava Babukića 25, pored Glazbene škole, u svojoj ponudi ima svakodnevne menije već od 25 kuna, a petkom i subotom posebno za vas nudimo večeru za dvoje uključujući i cugu po vašem izboru za samo 70 kuna.



U gotovo samom centru grada možete uživati u vrhunskim iskušanim specijalitetima spremljenih od svakodnevno svježih namirnica. Restoran se sastoji od dva dijela, samog restorana i lounge bara te ljeti još dvije terase a ulaz je omogućen s dvije strane, one iz Vjekoslava Babukića pored Glazbene škole te iz Ulice Republike Hrvatske pored glavne Pošte.







Restoran dakako nudi i a la carte jela s roštilja te veliki izbor pizza, fast food po najpovoljnijim cijenama u gradu (hamburger 11 kn), a vrši se i usluga cateringa svim pravnim i fizičkim osobama na broj: 098/991 8313



Prostor sale restorana idealan je za proslave od godišnjica, domjenaka, pričesti, krstitki, maturalnih zabava te ostalih proslava uključujući i poslovne sastanke i ručke. Svakako toplo preporučujemo svima koji nas još nisu da nas posjete i uživaju u ugodnom ambijentu, opuštenoj atmosferi te ukusnim jelima i pićima.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI