Nisu došli, ali pišu: ¨Bio je to klasičan obračun mafijaških bandi oko plijena¨

gradsko vijeće
(FOTO: Lidija Galić)

06.01.2016. | V.B.
Pregleda: 7655

Kako jučer nisu prisustvovali tematskoj sjednici Gradskog vijeća Grada Požege, kojoj je tema bila davanje u zakup gradskog odmarališta u Baški na otoku Krku, Klub vijećnika SDP-a poslao je medijima priopćenje.

"U svezi najnovijeg razvoja događaja oko Odmarališta u Baškoj želimo još jednom istači kako u "mafijaškoj makljaži po balkanskoj krčmi" nismo htjeli sudjelovati.

Bio je to klasičan obračun identičan obračunu mafijaških bandi oko plijena – jedni druge hvataju za gršu, vade oči, peku na ražnju sve dok im se ne približe tijela progona….. tad se dogovore u tren oka i to tako brzo da čak zaborave i da su se dogovorili kako je bolje i poništiti namješteni natječaj za zakup Odmarališta u Baškoj nego si navući na vrat Uskok i buvaru.


Nama u takvom obračunu nije bilo mjesto i zato smo i odlučili tome ne prisustvovati, a svoje konstruktivne prijedloge ako bude prilike iznijet ćemo na redovnoj sjednici Gradskog vijeća Grada Požege ukoliko to bude i kad bude točka dnevnog reda jer sam Ugovor o korištenju i upravljanju Dječjeg odmaralištem u Baškoj s ŽKK  Požega ističe 05. svibnja 2016. godine", piše u priopćenju kojega je potpisao predsjednik Kluba zastupnika SDP-a Zdravko Ronko.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI