Miličević druga na listi HDSSB-a, očekuje da će ući u Sabor

Josipa Miličević
(FOTO: Lidija Galić)

19.10.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 18354

HDSSB je večeras objavio svoje kandidacijske liste za predstojeće parlamentarne izbore. Na listi za našu, 5. izbornu jedinicu, našlo se troje HDSSB-ovaca iz Požeško-slavonske županije: Josipa Miličević na drugom, Vladimir Milković na sedmom i Ljiljana Banožić na 12. mjestu. Nositelj liste je predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin.

- Izuzetna mi je čast što su me iz vrha stranke stavili tako visoko na listu, ukazali mi povjerenje. U stranci sam od osnutka, drago mi je da su prepoznali moj trud, zalaganje i dosadašnje rezultate - rekla nam je Vetovčanka Josipa Miličević.

Podsjetimo, Miličević se dvaput kandidirala za gradonačelnicu Kutjeva. Prvi put je izgubila u drugom krugu od bivšeg gradonačelnika Ivice Nikolića (SDP), a na izvanrednim izborima joj je malo nedostajalo da uđe u drugi krug. Po sistemu "treća - sreća", očekuje da će ovi izbori za nju i za stranku biti uspješni.


- HDSSB je na prošlim parlamentarnim izborima osvojio dva saborska mjesta u 5. izbornoj jedinici. Očekujemo da će tako biti i ovaj put, a nadamo se i boljem rezultatu, da ćemo osvojiti tri ili više mjesta - dodaje.


Miličević je do danas bila tajnica požeško-slavonskog HDSSB-a, a nakon današnje ostavke dosadašnjeg županijskog predsjednika stranke i saborskog zastupnika Dražena Đurovića imenovana je za povjerenicu koja će u roku 90 dana sazvati izbornu skupštinu kako bi stranka izabrala novo vodstvo u Požeško-slavonskoj županiji. Đurovićev odlazak nije htjela komentirati. Rekla nam je tek kako stranka normalno funkcionira, a osim njega nije bilo drugih odlazaka.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI