Prijatelji za Gogu: ¨Vodi veliku bitku i sad smo joj potrebni¨

Nikola i Goranka
(FOTO: Iz. priv. kolekcije Goranke B.)

03.10.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 9071

30-godišnja Lipičanka Goranka Bojcić Romić hrabro nastavlja borbu protiv zloćudnog tumora, a njezini prijatelji iz Pakraca, Lipika i Novske organizirali su niz događanja i akcija kako bi prikupili novac potreban za njezino liječenje. Podsjetimo, Goga je bila aktivno uključena u humanitarne aktivnosti i borila se za pomoć drugima dok nije i sama došla u situaciju da joj treba pomoć.

"Podijelite s nama trenutak prijateljstva unutar kojega pomažemo Goranki Bojčić Romić tijek liječenja od zloćudne bolesti i predstavljamo preventivne programe HZJZ-a", piše u pozivu na humanitarni koncert koji organiziraju Udruga ukrajinsko-hrvatskog prijateljstva, KPD Sloga, Grad Lipik te Ana i Miro, Gogini prijatelji iz Novske.

U srijedu, 7. listopada u Hrvatskom domu "Dr. Franjo Tuđman" na koncertu "Prijatelji za Gogu" nastupit će Arkana Unplugged, Dos Guitarras, Dino i Pečo, Dalibor Prochazka i Ženska pjevačka skupina KPD Sloga Pakrac. Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u caffe baru Cinema, Garden, Jetset, biljetarnici kina i Multikulturalnom centru Lipik.





- Naša prijateljica Goga je mlada žena, jedina zaposlena u obitelji, majka dječaka s autizmom koja vodi veliku bitku i prijatelji su joj potrebni. Ako niste u mogućnosti podržati ovu aktivnost svojim dolaskom, a želite pomoći, sredstva (koliko god skromna bila) možete uplatiti na Gogin račun: HR5524020063208029210 - poručuje Dubravka Špančić, tajnica KPD Sloga.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI