¨Šolić ima dijagnozu, a Neferović je na najboljem putu da zasjeni svoga mentora¨

Zdravko Ronko
(FOTO: Lidija Galić)

29.09.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 12696

"Očito da je kampanja krenula, no nevjerojatno koliko je panike i straha u redovima požeškog HDZ-a, zanimljivo je što sve neće smisliti ti Hugoovi jadnici", odgovorio je SDP-ov gradski vijećnik i saborski zastupnik Zdravko Ronko pisano na adresu naše redakcije na današnju konferenciju za medije HDZ-a.

Predsjedniku požeškog HDZ-a Anti Šoliću odgovara da "komentirati umotvorne konstrukcije čovjeka kojemu je uvaženi psihijatar dr. Gruden još 1987. godine postavio dijagnozu definitivnog oštećenja mozga ne bi bilo korektno", a gradonačelniku Vedranu Neferoviću poručuje da je na najboljem putu da nadmaši svoga mentora.

- Da, točno je, nakon što su Hrvatske šume podnijele prijavu policiji, izlagao se do boli u svojoj reakciji objavljenoj 14. rujna o.g., pa stoga njegovu intimusu gospodinu Dasoviću doista nije bilo baš previše pametno na Dan policije učestvovati u Spikafon "preformasu" (tako piše, op. a.) HDZ-ovih luzera - ustvrdio je Ronko.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI