10 lijepih dana: Uživajte u vremenu, sljedeći tjedan i do 30 stupnjeva

11.09.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 18407

Ako niste, vrijeme je da isplanirate vikend na otvorenom. Prognostičari najavljuju lijepi vikend, s ugodnim temperaturama, a naš prognostičar iz Kutjeva Vlado Baričević kaže da idući tjedan dolazi još bolje vrijeme.

- Neće trebati paliti peći za grijanje, već sutra zapuhat će jugo što se već i danas osjeti jer su temperature veće nego jučer. Tijekom vikenda očekujemo maksimalnu dnevnu temperaturu do 26 stupnjeva Celzijusovih, dok se idući tjedan temperature mogu popeti i do 30 stupnjeva - najavio je Baričević.

Dodaje da je vrijeme pogodno za radove oko ljetine te da bi se trebalo stići sve obaviti. Sljedećih 10 dana bit će, kaže, lijepo i sunčano. Noći će i dalje biti prohladne s temperaturama do 15 stupnjeva. Mraza još nije bilo i kako kaže Barićević neće ga biti niti sljedećih dana.


O dugoročnoj prognozi za jesen nije želio govoriti, kaže da to danas više nitko ne radi. Rekao nam je i zašto.
- Ovi oblaci i kiša jučer koja je padala na našem području uopće po prognozama nije trebala doći do nas. Trebala je ostati istočno, u Baranji, ali došla je, nije padalo puno, no nismo se tomu po prognozama nadali - kaže prognostičar Vlado Baričević.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI