¨Pobijedit ćemo na parlamentarnim izborima uz pomoć dragog Boga¨

Ante Šolić (HDZ)
(FOTO: Lidija Galić)

08.09.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 7316

"Nitko se do sada nije usudio ući u sustav "paukove mreže". Ja sam taj koji će ući jer ja se samo bojim Boga i nikoga više. Strah veliki vlada u zadnjih nekoliko godina u Požegi i ja ću vam otkriti puno toga", najavio je temu tiskovne konferencije, koju će održati za tjedan dana, predsjednik gradskog HDZ-a Ante Šolić. Ujedno će kaže otkriti što znači "paukova mreža" i tko je "pauk" o kojem govori.

Na današnjoj je konferenciji za novinare istaknuo da Hrvatska demokratska zajednica grada Požege ima 22 temeljna ogranka, 2.752 člana i 3. 500 simpatizera. Organizacija Mladeži HDZ-a, kaže Šolić, ima 667 članova mlađih od 33 godine, dok gradska organizacija Zajednice žena "Katarina Zrinski" ima 21 članicu, a još ih 1.107 podržava.

- Gradska organizacija stoji iza svoje izvršne vlasti u Gradu Požegi i Požeško-slavonskoj županiji, a suradnja između gradske i županijske organizacije HDZ-a na visokoj je razini. U županiji danas imamo apsolutnu vlast – kaže Šolić. Smatra da upravo zbog toga HDZ-a pobjeđuje na izborima.


Jedinstvo, obitelj, vjera i u Boga i domovinu donosi rezultate. Poštenim radom i potporom članova i simpatizera pobijedit ćemo na parlamentarnim izborima uz pomoć dragog Boga – zaključio je Šolić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI