Pume prikupile preko 3.300 kuna za prevarene jakšićke osnovnoškolce

06.07.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 15037

Puna livada pored Orljave, mnoštvo zadovoljne djece i roditelja su samo jedan razlog za zadovoljstvo Požeške udruge mladih aktivista (PUMA) koja je sinoć organizirala projekciju filma "Šegrt Hlapić" u sklopu "Kina pod zvijezdama". Prikupljeno je oko 3.367 kuna dobrovoljnih donacija za djecu Osnovne škole "Mladost" Jakšić koja su zbog prevare turističke agencije ostala bez ekskurzije. Potrebno je 35.000 kuna kako bi oni mogli u rujnu mogli ipak otići na ekskurziju. 31. srpnja u 21 sat prilikom prikazivanja filma "12 godina ropstva" također će se prikupljati sredstva za jakšićke osnovce. Ako niste mogli jučer, probajte doći barem na drugu projekciju, ulazak je besplatan, a donacije su dobrodošle.

- Dragi naši, hvala vam svima na ovoj prekrasnoj večeri! Na livadi se tražilo mjesto više, nadamo se da ste uživali. Ispričavamo se na malim tehničkim poteškoćama. Također, moramo vam se zahvaliti i za vaš doprinos djeci iz Jakšića koji su ostali bez ekskurzije. Prikupljeno je velikih 3.367,30 kn i nadamo se da će se u narednih dva mjeseca uspjeti prikupiti dovoljna količina sredstava - napisali su mladi udruge PUMA na svojoj Facebook stranici.

FOTO Pogledajte galeriju.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI