Vandalizam nad sjenicom na Sajmištu: ¨To je bijes i ciljano uništavanje tuđeg truda¨ (foto)

Sjenica na Samištu
(FOTO: PUMA)

16.03.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 14504

"Već smo nekoliko puta čistili za njima, ali ovo sad je prešlo svaku granicu. To što rade je bijes i ciljano uništavanje tuđeg truda", ogorčen je Marijan Crnjac, predsjednik Požeške udruge mladih aktivista (PUMA) koji nam šalje današnje fotografije njihove sjenice u požeškom stambenom naselju Sajmište.






- Uništili su voćke, palili gume, napravili su užasan nered. Uništili su nam i privremenu pregradu za vjetar i još dosta toga. O svemu smo obavijestili policiju - dodaje Crnjac koji vjeruje da to nisu učinili stanovnici Sajmišta.






Podsjetimo, udruga PUMA je za projekt sjenice na Sajmištu dobila 13.000 kuna od Zaklade "Slagalica", a Grad Požega im je donirao beton u vrijednosti 2.000 kuna. Kompletan posao oko izgradnje, uređenja i sadnje voćaka obavili su volonterski uz pomoć lokalnog stanovništva. Sjenica je otvorena pred kraj rujna prošle godine.















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI