Englman ljut zbog namještanja termina: ¨Ovo još nisam doživio¨

22.02.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 8643

"U 20 godina igranja košarke nisam doživio to da nam netko tako namješta utakmicu da jednostavno na nju ne mogu doći", kaže ljutito Vladimir Englman, trener Ženskog košarkaškog kluba "Plamen" Požega nakon prvog poraza požeških košarkašica u ovoj sezoni.

Dosad nepobjedive liderice A2 Hrvatske košarkaške lige Sjeveroistok su jučer u Virju od istoimene domaće ekipe izgubile rezultatom 63:56. Plamene su i dalje vodeće na ljestvici i glavne kandidatkinje za osvajanje naslova prvaka jer do jučer imaju 12 ostvarenih pobjeda u nizu. Englman, koji je trener i košarkašima KK Požege, nije mogao stići na početak utakmice košarkašica jer je u skoro isto vrijeme bio s košarkašima u Virovitici. Plamene su tako dio prvog poluvremena odigrale bez trenera, ali i pokošene gripom.

- Išli su do te mjere da zovu Viroviticu i traže da promijene termin utakmice na 19 sati jer ni pod kojim uvjetima ne bih mogao biti istovremeno na dva mjesta. Otišli smo na utakmicu potpuno nespremni, cure su bile bolesne, nismo trenirali, imali smo tri igračice koje su odradile sve treninge. Prije svega to je moja pogreška jer nisam odgodio na vrijeme utakmicu. S obzirom na to da je utakmica nebitna i nama i njima, odlučili smo da je odigramo jer ćemo imati sve više obaveza s kvalifikacijama - objašnjava Englman.


- Na samoj utakmici smo igrali sa šest igračica, od toga su dvije bolesne ili povrijeđene. Odigrali smo lošu utakmicu, treba naglasiti da tamo osim nas praktički nitko nije dobio utakmicu. U Virju je vrlo teško igrati, imaju drugu ekipu. Po koševima se među našim igračicama istakala Petra Lovrić iako je i ona igrala ispod svog nivoa. Jednostavno nismo funkcionirali napadački, osjetio se nedostataka treninga i bolesti su ostavile trag. Lana Hrmić je igrala s bandažiranom desnom rukom, tako smo igrali bez jedne napadačice. To ništa ne opravdava jer to ništa ne znači ni nama ni njima - rekao nam je još uvijek pomalo ljut trener Plamenih.


- Sljedeću utakmicu igramo u Požegi s Koprivnicom i sve bi trebalo biti u redu ako cure budu zdrave. Bile su bolesne, ali jednostavno ne možemo odgađati utakmice. Poslije toga nam ostaju Slavonski Brod i Varaždin - dodao je na kraju Englman.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI