Kad će se riješiti autobusno stajalište u Frankopanskoj?

Autobusno stajalište u Frankopanskoj
(FOTO: Čitateljica)

10.12.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 5314

"Apeliram na nadležne, radi sigurnosti djece, da se nešto napravi po pitanju autobusnog stajališta za školsku djecu na požeškoj obilaznici. Riječ je o stajalištu na raskrižju ulica Makse Kuntarića i Frankopanske", požalila nam se Mirjana Vodika čije 7-godišnje dijete svakodnevno putuje do škole.

Poslala nam je i fotografije na kojima se vidi da djeca ulaze u autobus na mjestu gdje nema pješačkog prijelaza niti nadstrešnice dok čekaju. Poslali smo upit gradonačelniku Vedranu Neferoviću koji nam je rekao da se na rješavanju ovog problema već radi.




- Grad Požega predvidio je do kraja ove godine postaviti nove nadstrešnice na tri lokacije u gradu Požegi. Jedna od lokacija upravo je raskrižje ulica Maksa Kuntarića, fra Luke Ibrišimovića i Frankopanske ulice. Međutim, po izlasku na teren nadležnih službenika utvrđeno je kako je najpogodnija lokacija za postavljanje nadstrešnice na spomenutom raskrižju na privatnom zemljištu osobe koja ne živi u Požegi. Grad je poduzeo potrebne mjere za dobivanje suglasnosti te nadamo skorom rješavanju ovog problema - odgovorio je gradonačelnik.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI