Hajduk deklasirao Mladost: ¨Trebali smo dati više golova¨

Detalj s utakmice Hajduk - Mladost
(FOTO: Mario Barać)

18.10.2014. | Mario Barać
Pregleda: 11944

Nogometaši pakračkog Hajduka deklasirali su danas rezultatom 5:1 Mladost iz Cernika u utakmici 10. kola 4. nogometne lige i time potvrdili da su i dalje nedodirljivi na domaćem travnjaku.

Iako je ovo bio susret dviju ekipa koje su u prethodnih 9 kola imale isti bodovni učinak, to se na terenu nije dalo naslutiti. Pitanje pobjednika rješeno je već u prvom poluvremenu koje su Pakračani okončali vodstvom 3:0. Goste su načeli igrači koji su se nakon ozljeda vratili u ekipu Hajduka. Najprije je pogodio Mario Komljenović, a potom i Boris Prohaska da bi prvih 45 minuta golom okončao Goran Andričić. U nastavku su gosti uspjeli smanjiti na 3:1, ali je Andričić s nova dva gola potvrdio sigurnu i uvjerljivu pobjedu Hajduka.




Pakrački nogometaši su u ovoj utakmici dominirali u svim elementima igre. Bili su čvršći u duelima, jači u skoku, brži u predaji lopte i opasniji po gol gostiju pa je pobjeda potpuno zaslužena.


 Trener Hajduka Slavko Vuić je utakmicu vidio nešto drukčije. - Nije to baš bilo tako lako kako izgleda kad se vidi rezultat. Ušli smo s grčem u utakmicu i tek poslije drugog gola smo proigrali. Prvih dvadeset minuta drugog poluvremena bili smo jako slabi. Rezultat je takav kakav je, a činjenica je da smo mi trebali dati još golova. Danas nam nije igralo puno standardnih igrača i jedva smo sastavili ovu momčad koja nikada do sada nije igrala u ovom sastavu. Ali, ostvarili smo zacrtano i moramo biti zadovoljni - rekao je nakon utakmice Vuić.



Ovo je bila peta domaćinska pobjeda Hajduka u isto toliko odigranih utakmica i tek drugi primljeni gol na Gradskom stadionu u Pakracu. Nakon ove pobjede Hajduk ima osvojenih 17 bodova i nakon što sutra budu odigrane preostale utakmice, za očekivati je da napreduje sa 7. mjesta koje je držao prije ovog susreta.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI