Kovač i Nikolić najavljuju novu dvoranu u Kutjevu (video)

Svečani početak radova na veterinarskoj ambulanti u Poslovnoj zoni Kutjevo
(FOTO: Mario Nakić)

01.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 11872

"Nismo dobili ničiju pomoć i zbog toga nam je drago. Možemo reći da su članovi ove zadruge dosad sve troškove sami financirali", rekao je Miroslav Kovač, upravitelj Uzgojno-poslovno-obrazovnog centra Simentalac, koji broji 15 uzgajivača simentalskog goveda Požeštine pri današnjem svečanom otvaranju radova na njihovoj prvoj poslovnoj zgradi u Poslovnoj zoni Kutjevo.

Vrijednost radova je 1,5 milijuna kuna uz 200.000 kuna troškova za zemljište i ishodovanje potrebnih dozvola. Izvođač radova je tvrtka Trgogradnja iz Bekteža. Objekt bi trebao biti izgrađen do kraja listopada, a potom će se u njemu otvoriti veterinarska ambulanta i prostorije UPOC-a. Upravitelj Kovač je iznio ideju kako bi Centar u suradnji s Gradom mogao u budućnosti izgraditi i višenamjensku dvoranu na području Poslovne zone, dvoranu koja bi između ostalog mogla poslužiti i za stočni sajam.

Gradonačelnik Ivica Nikolić, koji je svečano otvorio radove, objeručke je prihvatio njegovu ideju.


- Kada se stvore potrebni uvjeti za otvaranje veterinarske ambulante, zaposlit ćemo četvero ljudi, od kojih troje visokoobrazovanih i jednu osobu sa srednjom stručnom spremom - istaknuo je Kovač na kraju.

















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI