U požeškom finalu slavila ekipa ¨Karan¨ (foto)

Streetball turnir u Pleternici
(FOTO: Anđelko Banović)

18.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4021

Udruga "Mladi za mlade" organizirala je jučer treći po redu turnir u uličnoj košarci u Pleternici. Ove godine sudjelovalo je 13 ekipa iz cijele Požeštine, a u finale su se plasirale dvije požeške ekipe. Na kraju je slavila ekipa "Karan" koja je u završnici bila bolja od "Kaosa". Treće mjesto pripalo je domaćoj ekipi "Vladimir Kordovan". U pogađanju trica najbolji je bio Nikola Belak iz požeške ekipe "Kaos".


Pobjednička ekipa (foto: MZM)




Osigurane su novčane nagrade za najbolje momčadi. Prvoplasirani su se kući vratili s 300, drugoplasirani s 200, a trećeplasirani sa 100 kuna. Organizatori najavljuju za sljedeću godinu proširenje turnira i veći fond nagrada.




- Zadovoljni smo jer je turnir prošao u najboljem redu. Imali smo odličan odaziv ekipa, bolji od očekivanog i gledali smo dobru košarku. Nagodinu planiramo dodati još neke popratne sadržaje, kao što je natjecanje u zakucavanju, a i potrudit ćemo se osigurati još bolje nagrade - rekao nam je Luka Rezo, predsjednik Organizatorskog odbora turnira.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI