Možete se zaposliti - ako znate konobariti

Ilustracija: Konobar
(FOTO: Goran Jakuš/PIXSELL)

15.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8533

Tražite li posao, bilo bi idealno kada biste mogli otići van Požeško-slavonske županije. Ponuda na požeškoj burzi rada i dalje je, blago rečeno, jadna. Trenutačno se preko požeške službe HZZ-a nudi 21 radno mjesto u cijeloj županiji, po čemu smo gotovo zadnji u Hrvatskoj. Manji broj raspoloživih radnih mjesta na HZZ-u od Požeško-slavonske ima samo Virovitičko-podravska županija, gdje se nudi 17 poslova.

U usporedbi s drugim slavonskim županijama, daleko smo slabiji. Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska i Brodsko-posavska županija nude svaka barem dvostruko više raspoloživih mjesta na Zavodu.

Među ponuđenim poslovima u požeškoj županiji, najtraženije je zanimanje konobar. Čak šest kafića i drugih ugostiteljskih objekata od Lipika do Požege traži po jednog djelatnika. Tvrtke Gamauf iz Poljane i Promet iz Požege traže po dvoje radnika: Gamauf iz područja tekstila, a Promet građevine i prijevoza.


Najviše ponuđenih radnih mjesta je trenutačno u Požegi i Lipiku, dok se po jedan radnik traži u Pakracu, Brestovcu, Pleternici i Velikoj.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI