Pleternica: Domaći natjecatelj pobijedio u kuhanju fiša

12.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 10370

Jučerašnja Fišijada na pleterničkom stadionu u organizaciji udruge Pleternički ćoraci premašila je sva očekivanja. Uz 51 natjecatelja u pripremanju ribljeg paprikaša i desetak izlagača koji su prodavali svoje rukotvorine, više od 2.000 ljudi posjetilo je ovu manifestaciju. Tako je pleternička Fišijada uspjela zasjeniti ne samo jučerašnji Festival graševine u Kutjevu, koji je odvijao u isto vrijeme s deset puta manje posjetitelja, već i istu takvu manifestaciju koja se svake godine održava u Požegi.

- Možemo reći da smo zadovoljni. Među posjetiteljima bili su i planinari iz cijele Europe, koji su se našli usput u Pleternici tijekom Križnoga puta i svi su se lijepo zabavili. Za kraj manifestacije, nastupili su mladi tamburaški sastavi s pleterničkog područja, kazala je Marija Šarić, tajnica udruge Pleternički ćoraci.

Pobjednik u kuhanju fiša je Vlado Milković iz Pleternice. Osvojio je kotlić i osigurao sudjelovanje na državnom prvenstvu u Osijeku.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI