Grguri podnijeli kaznenu prijavu protiv Zdravka Ronka (video)

Gradonačelnik Požege Zdravko Ronko
(FOTO: Vjeran Blašković/ARHIV)

10.06.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 10104

034portal neslužbeno saznaje kako je protiv gradonačelnika Zdravka Ronka i još 10-tak osoba Društvo Sveti Grgur podnijelo kaznenu prijavu zbog događaja od 11. ožujka ove godine na Trgu Sv. Terezije u Požegi. Osim Ronka, prijavljene su osobe čiji su automobili bili parkirani na trgu.

Društvo Sveti Grgur tamo je organiziralo postrojavanje povijesnih postrojbi iz Hrvatske i inozemstva, a neke osobe bliske gradskoj vlasti baš su tada tamo parkirale svoje automobile. Gradsko komunalno poduzeće Tekija vršilo je opsežne komunalne radove koji su ometali održavanje postrojavanja. Gradonačelnik Ronko samo je za taj dan tada donio odluku da se na Trgu sv. Terezije smije parkirati.

Podsjetimo, Društvo Sveti Grgur, kako je nakon događaja izvijestila glasnogovornica policije Ivana Radić, policiji je prijavilo održavanje postrojavanja na Trgu sv. Terezije, a Gradu Požegi nije bilo obvezno prijaviti skup.


Neslužbeno doznajemo kako je kaznena prijava podnesena upravo zbog ometanja prijavljenog javnog skupa.


Saznajemo i kako Općinsko državno odvjetništvo još nije zaprimilo kaznenu prijavu, ali da to ne znači da ona ne putuje poštom ili da nije zaprimljena u sudu. Saznajemo i kako će Društvo Sv. Grgur idućega tjedna napraviti konferenciju za medije na kojoj će iznijeti sve detalje i pojedinosti vezane uz kaznenu prijavu.

Nastavljamo pratiti događaj i o svemu ćemo čitatelje pravovremeno izvijestiti.

Pogledajte video snimku 034portala s događaja na Trgu sv. Terezije od 11. ožujka ove godine.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI