Čak 6 kandidata u utrci za gradonačelnika

Gradska kuća u Kutjevu
(FOTO: Mario Nakić)

07.03.2014. | A. Grlić/M. Nakić
Pregleda: 10551

Za prijevremene lokalne izbore, koji će se u Kutjevu održati 23. ožujka, do sinoć u ponoć, kada je prošao rok za prijave, prijavljeno je šest kandidata za gradonačelnika i osam kandidacijskih lista za Gradsko vijeće, odgovorio nam je Zdenko Budimir, predsjednik Gradskog izbornog povjerenstva u Kutjevu.

Kao što je već poznato, donedavni gradonačelnik Ivica Nikolić kandidat je ispred koalicije SDP-HSU, a njegov je zamjenik Dean Pavić. Isto tako, poznata je kandidatkinja za gradonačelnicu ispred liste HDSSB-a - donedavna predsjednica Gradskog vijeća Josipa Miličević sa zamjenikom Robertom Čamakom.

Za gradonačelničko mjesto natjecat će se i Željka Antunović, djelatnica u gradskoj upravi, i to ispred nezavisne liste, a njezin je kandidat za zamjenika Bruno Matijević. HDZ-ov kandidat za gradonačelnika je Josip Budimir, a zamjenik Ivica Malnar. HSS je kandidirao Andriju Mitrovića za gradonačelnika, a Marka Ašenbrenera za njegovog zamjenika. Ovaj put i HNS ima svoga kandidata, to će biti Hrvoje Prevolšek, dok je njegova zamjenica Kristina Ašenbrener.


Za Gradsko vijeće kandidirana je Nezavisna lista Željke Antunović, Autohtona - Hrvatska seljačka stranka (nositelj Dinko Rider), Hrvatska demokratska zajednica (nositelj Pile Miškić), Hrvatska narodna stranka (nositelj Hrvoje Prevolšek), Hrvatska seljačka stranka (nositelj Andrija Mitrović), Hrvatska stranka prava (Željko Jambrek), Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje (Josipa Miličević) i Socijaldemokratska partija - Hrvatska stranka umirovljenika (Ivica Nikolić).



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI