Mještani složno preuređuju društveni dom (foto)

Radna akcija u Grabarju
(FOTO: Anđelko Banović)

31.01.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 12603

Vatrogasni dom u Grabarju kod Kutjeva predan je na upravljanje DVD-u Grabarje čiji su se članovi odmah prihvatili posla i u jučerašnjoj radnoj akciji započeli radove na njegovu uređenju. Okupilo se tridesetak složnih mještana, a prema riječima predsjednika DVD-a Branka Vide, u ovaj društveni dom nastavit će se ulagati.











- Ovaj dom već 90 godina nema ni WC. Budući da ga je država konačno dala na upravljanje našem DVD-u, odlučili smo nešto napraviti. Tijekom sljedećih godina planiramo uložiti stotinjak tisuća kuna. Radi se uglavnom o našem novcu, onome što zaradimo organizacijom zabava. Osim toga, pomaže nam i Grad Kutjevo, a planiramo se aplicirati i na natječaje EU fondova kako bismo povukli veća sredstva. Imamo viziju urediti ovaj dom na jednu zavidnu razinu i da bude što funkcionalniji za sve korisnike i naše mještane - rekao nam je Vido.













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI