Mještani složno preuređuju društveni dom (foto)

Radna akcija u Grabarju
(FOTO: Anđelko Banović)

31.01.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 10714

Vatrogasni dom u Grabarju kod Kutjeva predan je na upravljanje DVD-u Grabarje čiji su se članovi odmah prihvatili posla i u jučerašnjoj radnoj akciji započeli radove na njegovu uređenju. Okupilo se tridesetak složnih mještana, a prema riječima predsjednika DVD-a Branka Vide, u ovaj društveni dom nastavit će se ulagati.


- Ovaj dom već 90 godina nema ni WC. Budući da ga je država konačno dala na upravljanje našem DVD-u, odlučili smo nešto napraviti. Tijekom sljedećih godina planiramo uložiti stotinjak tisuća kuna. Radi se uglavnom o našem novcu, onome što zaradimo organizacijom zabava. Osim toga, pomaže nam i Grad Kutjevo, a planiramo se aplicirati i na natječaje EU fondova kako bismo povukli veća sredstva. Imamo viziju urediti ovaj dom na jednu zavidnu razinu i da bude što funkcionalniji za sve korisnike i naše mještane - rekao nam je Vido.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI