Mario Varešak: Malo je reći hvala (video)

02.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5851

Oko 850 ulaznica prodano je na humanitarnom koncertu Slavonskih lola te lokalnih KUD-ova i zborova održanom sinoć u Gradskoj sportskoj dvorani. Koncert je organiziran prvenstveno da bi građani pomogli obitelji Varešak.

Potaklo ih da pomognu

- Mogu reći da sam zadovoljna odazivom građana. Ljude je prvenstveno potaklo da pomognu, a onda mnogi su došli i zbog Slavonskih lola i drugih izvođača, kazala je organizatorica Mirjana Bilopavlović za 034portal.


Nije iznenađen dobrim odazivom


Mario Varešak, suprug teško oboljele Danijele, komentirao je kako ga nije iznenadio dobar odaziv koncertu koji je organiziran da bi se pomoglo baš njima.
- Svakodnevno, dok šetam gradom s Danijelom, vidim to na licima ljudi. Osjećao sam njihovu potporu od početka, zato me nije iznenadilo što su se odazvali u tako velikom broju. Malo je reći hvala za sve što su građani Pakraca učinili za nas, rekao je Varešak.


(autor vidopriloga: Gradski pjevački zbor Lipik)

FOTO: POGLEDAJTE FOTOGALERIJU


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI