Neferović tvrdi: Vlada najavila da će stopirati realizaciju ugovora

Nova zgrada Glazbene škole u Požegi
(FOTO: Matea Pandžić)

06.11.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 12337

Financiranje dodatnih troškova na novoj zgradi Glazbene škole Požega ponovno je dovedeno u pitanje. Iako je sredinom prošlog mjeseca potpisan ugovor o sufinanciranju između Ministarstva regionalnog razvoja i Grada Požege, iz Ministarstva daju naznake kako planiraju stopirati njegovu realizaciju, doznajemo od požeškog gradonačelnika Vedrana Neferovića.




Klikni na fotografiju za povećanje


- Bio sam prošle srijede na sastanku u Ministarstvu i tamo su mi kazali kako će stopirati ovaj ugovor. Dva sata sam u razgovoru s njima tražio objašnjenje takvog postupka, ali još uvijek nije jasno. Za mene potpis potpredsjednika Vlade RH ima svoju težinu i ne shvaćam kako je Ministarstvo, koje je sastavilo ugovor, a on je prošao i njihovu pravnu službu, odlučilo sada osporavati isti. Zasad još nemam na papiru poništenje ugovora, ali ako do toga dođe vidjet ćemo kako ćemo reagirati. Radovi su izvršeni i mi ćemo svakako morati naći način da ih isfinanciramo, uz pomoć ministarstva ili bez njega - rekao je Neferović, dodvaši kako je ugovor bio sastavljen još 18. rujna i stajao je u ministarstvu do 16. listopada, kada su ga pozvali da ga dođe potpisati.


Upit smo poslali ministru regionalnog razvoja i potpredsjedniku Vlade Branku Grčiću, a njegov odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI