Zoran Mišić nastupao u polupraznom Bestu (video)

Zoran Mišić u Bestu
(FOTO: Bojan Miščević)

21.05.2011. | B. Miščević / M. Nakić
Pregleda: 11605

Sinoćnji humanitarni koncert Zorana Mišića i požeških rock-bendova, održan u diskoteci The Best nije prošao slavno zbog slabog odaziva publike.

- Nisam zadovoljan odazivom Požežana, ali čini mi se da sinoć nije bilo mnogo ljudi nigdje u gradu, pa tako ni kod nas. Žao mi je jer još nismo skupili novca koliko smo željeli skupiti za Borisa Modrića, ali nastavit ćemo akciju. Pozivam stoga i ovim putem građane da nam se priključe i doniraju koliko mogu, rekao je Darko Bužančić, predsjednik udruge Dan motora Požega i organizator koncerta.

Bez obzira na malen broj ljudi, Mišić je sa svojim bendom Fireball odsvirao dobar koncert pjevajući klasike rock, punk i metal glazbe. Osim njih, nastupile su požeške grupe Next Time, Izvanredno stanje i Javni red te Road Spiders iz Nove Gradiške.


Pogledajte prilog 034TV-a - razgovor s Mišićem i momcima iz njegovog benda prije te djelić atmosfere sa samoga koncerta:





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI