Bučani deklasirali Kutjevo i izbili na 3. mjesto

Igrači BSK Buka bili su bolji od domaćina u Kuzmici
(FOTO: BSK Buk)

22.09.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 8493

Nogometaši BSK Buka su danas bili uvjerljivi na svom igralištu deklasiravši u 4. kolu 1. ŽNL goste iz Kutjeva rezultatom 6:1. Po dva gola zabili su Valentin Podobnik, Mario Martin i Marko Klapšić, dok je jedini gol za Kutjevčane postigao Josip Budimir.

BSK Buk - Kutjevo 6:1


- Utakmica je bila solidna. Kutjevo se u prvom poluvremenu dosta dobro držalo, ali u nastavku utakmice su se raspali, što smo mi znali iskoristiti - komentirao je Vladimir Klapšić, tajnik BSK Buka.

Nakon ove pobjede BSK Buk je izbio na treće mjesto, a zaostaje dva boda za drugoplasiranim Papukom i četiri boda za vodećim Hajdukom.


- Ja sam rekao, mi uvijek idemo na prvo mjesto. Sigurno ćemo i ove godine završiti sezonu u gornjem dijelu tablice - prognozira Klapšić.


Trener Kutjeva Pero Majstorović ipak smatra da je utakmica mogla završiti drukčije.

- Moglo je biti bolje, to je sigurno. Zahvaljujući vlastitim greškama smo primili golove i nismo se dobro snašli u napadu - rekao je Majstorović.

NK Kutjevo nakon četiri kola ima upisanu samo jednu pobjedu i tri poraza. Nedavno je održana skupština kluba, novi ljudi su ušli u klub i, prema Majstorovićevim najavama, bit će novosti i u sastavu.

Sloga - Sulkovci 2:0

Nakon prošlotjednog debakla u Vidovcima, Nogometni klub Sloga iz Trenkova danas se pred domaćom publikom pokazao u puno boljem izdanju. Trenkovčani su svladali nimalo bezopasnu momčad iz Sulkovaca rezultatom 2:0.

Tim osvježenje - Mladost 1:0

U sinoćnjem derbiju začelja u Kuzmici, domaće Tim osvježenje osvojilo je prve bodove u sezoni. Minimalnom, ali vrijednom pobjedom od 1:0 odlijepili su se sa samog dna i prešli Požegu, dok je njihov protivnik, NK Mladost iz Pavlovaca ostao jedina momčad bez ijednog osvojenog boda u ova četiri kola.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Perica Zrakić, a trener Kuzmice Ivo Papak kazao nam je kako je njegova momčad imala više prilika i na kraju zasluženo pobijedila u dobrom i korektnom susretu.

1. ŽNL - tablica nakon 4. kola

1. HAJDUK (Pakrac)...............12 (16:6)
2. PAPUK (Velika)................10 (19:6)
3. BSK BUK........................8 (11:4)
4. CROATIA (Mihaljevci)...........7 (7:3)
5. SULKOVCI.......................7 (7:4)
6. DINAMO (Vidovci)...............7 (9:7)
7. SLOGA (Trenkovo)...............5 (4:6)
8. KAPTOL.........................4 (5:7)
9. KUTJEVO........................3 (7:15)
10. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica)......3 (2:12)
11. POŽEGA........................1 (5:11)
12. MLADOST (Pavlovci)............0 (2:13) 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI