Sve za grijanje u Color trgovini

Dio ponude kamina u Color trgovini
(FOTO: Color trgovina)

30.08.2013. | Color trgovina
Pregleda: 33452

U Color trgovini kamin već od 75,00 kn mjesečno na 24 rate bez kamata i naknada.

Color trgovački centri i trgovine dio su grupe Color emajl-a koja već dugi niz godina uspješno posluje u Hrvatskoj i inozemstvu. Color emajl proizvodi paletu kamina, aluminijskih i čeličnih dimovodnih elemenata te vrtnih garnitura, a dobitnik je niza međunarodnih i domaćih priznanja.

Color trgovina je apsolutni lider u ponudi asortimana za grijanje u regiji. Svoju lidersku poziciju osigurava kroz ekskluzivnu ponudu kamina i peći požeških tvornica Color emajl i Plamen i to po najpovoljnijim cijenama. To su visokokvalitetni kamini i peći koji će Vas dobro ugrijati tijekom zimskih mjeseci.


Osim kamina i peći u ponudi se mogu kupiti štednjaci, kotlovi, peći za centralno grijanje, radijatori, aluminijski i čelični dimovodni elementi te sav dodatni asortiman koji Vam je neophodan za instalaciju centralnog grijanja.


Novost u sezoni grijanja 2013/2014. je mogućnost kupovine određenih kamina Color emajl te peći i kamina Plamen pomoću AMEX kartice i to obročnom otplatom do 24 rate bez kamata i naknada. Također se u ponudi može pronaći nekoliko novih modela kao i najpovoljnije cijene kamina ili peći.

Color trgovina je za Vas u Osijeku na minus etaži Avenue Mall-a otvorila specijalizirani prodajno izložbeni salon „Sve za grijanje zima 2013/2014.“

Dođite i uvjerite se u ekskluzivnu ponudu po najpovoljnijim cijenama na tržištu ove jeseni. Zatražite stručne savjete našega prodajnog osoblja za što ekonomičnijom toplinom Vašeg doma.

Kontakt informacije za sezonu grijanja 2013/2014.

Trgovački centar Požega:
Besplatni info telefon: 0800-1660

Za maloprodajne kupce:
odjel bijele tehnike (grijanja): 034/638-725
e-mail:  [email protected]

Za veleprodajne kupce:
Veleprodaja: 034/638-711, e-mail: [email protected]

Trgovački centar Našice:
Tel.: 031/617-132

Trgovački centar Osijek:
Besplatni info telefon: 0800-1660



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI