Ako je vjerovati norveškoj prognozi, vrijeme će u nedjelju biti taman za roštiljanje

28.04.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 21517

Jedna od narodnih poslovica za vrijeme kaže "lud kao vrijeme u travnju". Tako se mogu prikazati i vremenske prognoze predstojećeg vikenda. Mnogi su ostali tužni najavama hladnog i kišovitog vremena, no ako je vjerovati iznimno točnoj automatskoj norveškoj vremenskoj prognozi, kiše 1. svibnja na Praznik rada u Požeštini ne bi trebalo biti.

Unatoč lošim prethodnim prognozama, norveškoj prognozi vjeruje je i direktorica Turističke zajednice grada Požege Silvija Podoljak koja kaže kako pripreme za Požeški kotlić teku planirano.

- Imamo 50-ak prijavljenih natjecatelja. Ne bi trebala padati kiša, u nedjelju je najavljena temperatura oko 20-ak stupnjeva uz oblačno vrijeme - rekla je Podoljak. Prema spomenutoj vremenskoj prognozi vrijeme u pretprazničnu subotu trebalo bi biti još lijepše.





Iako u nedjelju (1.5.) vjerojatno neće biti sunčano, boravak na otvorenom bi uz adekvatnu odjeću trebao biti ugodan. Pored majstora roštilja i čobanaca sretni će biti mnogobrojni pričesnici i krizmenici koji će sakramente u svojim župama primiti tijekom vikenda koji je pred nama.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Ako ste bili na ljetovanju u Hrvatskoj, koliko ste platili noćenje u apartmanu?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI