Izvučeni parovi prvog kola Županijskog kupa

Nogometna lopta
(FOTO: Arhiv)

30.07.2013. | J. Bešlić/PŠS
Pregleda: 6331

Nogometni klub Dinamo bio je domaćin plenuma predstavnika klubova 1. ŽNL na kojem su određeni natjecateljski parovi za novo prvenstvo a izvučeni su i parovi 1. kola kupa. Na plenumu nije bio prisutan jedino predstavnik NK Mladost (Pavlovci). Predsjednik Nogometnog saveza Požeško – slavonske županije Drago Lucić i tajnik Marijan Rudež upoznali su klubove sa propozicijama natjecanja za novu sezonu kao i sa promjenama sustava natjecanja od sezone 2014./2015. kada će umjesto sadašnjih pet trećih hrvatskih nogometnih liga postojati samo tri. Tako će se 3. HNL koja se sada igra na području Slavonije i Baranje proširiti skroz do Varaždina a formirat će se ponovno međužupanijska 4. HNL koja će se igrati na području cijele Slavonije i Baranje.

U 1. ŽNL u sezoni 2013./2014. natjecat će se 12 klubova a u 1. kolu koje je na rasporedu 31. kolovoza i 01. rujna sastat će se Sloga (Trenkovo) – Požega, Papuk (Velika) – Tim osvježenje (Kuzmica), Dinamo (Vidovci) – BSK Buk, Sulkovci – Kaptol, Mladost (Pavlovci) – Hajduk (Pakrac) i Kutjevo - Croatia (Mihaljevci). Subotom će svoje domaće utakmice igrati Požega, Papuk, Kaptol, Hajduk i Tim osvježenje (u noćnom terminu) a ostali igraju nedjeljom. Kaptol će zbog obnove travnjaka domaće utakmice u jesenskom dijelu igrati u Vetovu. Odlukom Izvršnog odbora Nogometnog saveza Požeško – slavonske županije od ove sezone svi klubovi 1., 2. i 3. ŽNL moraju sudjelovati u kupu pa će u 1. kolu  nastupiti svi županijski klubovi osim trećeligaša Slavonije (Požega), Slavije (Pleternica) i Lipika. Parovi 1. kola koje se igra 17. i 18. kolovoza su : Sloga (Trenkovo) – Požega, Kaptol – Slavonija (Prekopakra), Slaven (Gradac) – Dinamo (Vidovci), Kutjevo – Lipa (Stara Lipa), Hrvatski dragovoljac (Drenovac) – Eminovci, Jakšić – Sulkovci, Dinamo (Rajsavac) – Parasan (Golobrdci), Croatia (Mihaljevci) – Dobrovac, Hajduk (Pakrac) – Graničar (Bučje), BSK Biškupci – Croatia (Donja Obrijež), Ovčare – Tim osvježenje (Kuzmica), BSK Buk – Papuk (Velika), Graničar (Zagrađe) – Dinamo (Badljevina), Kamen (Vetovo) – Omladinac (Čaglin), Poljana – Mladost (Pavlovci). Drugo kolo kupa igrat će se tjedan dana poslije, 25. kolovoza.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI