Ljetno kino u Požegi: Subotom navečer na livadi pored Orljave

Dogradonačelnik Pilon (lijevo) s članovima udruge PUMA
(FOTO: Matea Pandžić)

30.07.2013. | Matea Pandžić
Pregleda: 16952

Marijan Crnjac, predsjednik požeške udruge mladih PUMA, predstavio je njihov prvi projekt pod nazivom "Kino pod zvijezdama" koji će se održavati svake subote u kolovozu u 21 sat na livadi nasuprot starog autobusnog kolodvora.

- Požegi nedostaje jako puno aktivnosti za mlade i htjeli smo pojačati društveni život kroz razne projekte, humanitarne akcije, volonterske radove... Planiramo ostvariti suradnju sa sličnim organizacijama mladih s područja naše županije. Budući da sve više mladih odlazi iz Požege, mi ćemo im pokušati pokazati da Požega ima puno potencijala te da vrijedi u njoj ostati – rekao je Crnjac na današnjoj konferenciji za medije u gradskoj kući kojoj je uz članove udruge prisustvovao i dogradonačelnik Mario Pilon.

- Mladi se često žale kako im nedostaje kino. Trenutačno nemamo prostor, fnancijska sredstva za kino pa smo odlučili napraviti kino na otvorenom – dodaje Marijan koji ističe podršku Grada Požege.


- Prikazat ćemo četiri filma na platnu visine oko šest metara i širine osam metara. Filmovi su podijeljeni na više žanrova tako da sve populacije budu zadovoljne. Ove subote, 3. kolovoza prikazat ćemo film "Sonja i bik", sljedeće subote "Madagaskar 3", zatim "Untouchables", a zadnje subote u kolovozu "Stolen". Kino pod zvijezdama održat će se na livadi uz Orljavu, preko puta starog kolodvora – izjavio je Marijan napomenuvši da je ulaz besplatan za sve četiri večeri.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI