Mladi plivači se natjecali na požeškim bazenima (foto)

Županijski plivački miting u Požegi
(FOTO: Matea Pandžić)

26.07.2013. | Matea Pandžić
Pregleda: 9700

U sklopu 12. Požeško kulturnog ljeta na Gradskim bazenima održan je županijski miting u plivanju koji organizira Plivački klub Požega. U natjecateljskom pogonu natjecalo se preko 60–ero djece različite dobi, a više od 150 ih je polagalo za plivače i poluplivače.

- Sve je prošlo u redu, natjecali smo se u slobodnom stilu, leđnom i prsnom plivanju u deset kategorija. Cilj nam je bio zabaviti se i družiti, nije važno tko je otišao s kakavim uspjehom, bitno je da su djeca bila nasmijana – rekao nam je voditelj Škole plivanja Zlatko Kraker.

Dora Marija Marić (10) je natjecateljica u prsnoj disciplini koja je ostvarila prvo mjesto, naime, njoj je trebala 1 minuta i 1 sekunda da prepliva 50 metara.


- Osjećam se super, veoma sam sretna i uzbuđena jer mi je ovo prvi put da sam ostvarila dobar uspjeh u plivanju. Školu plivanja pohađam već pet godina i nastojat ću i u budućnosti biti u plivačkim vodama – dodala nam je Dora koja je izjavila kako se uvijek zabavi s prijateljima koji također pohađaju Školu plivanja.


Dečko koji je osvojio prvo mjesto u slobodnom plivanju oduševio je ostale natjecatelje i publiku svojim postignutim uspjehom. Patrick Pok (11) pliva već sedam godina i ovo mu je prvi put da je 50 metara preplivao za samo 47 sekundi.

























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI