Slijepi putnici najavljuju ʺŽivi dokaz ljubaviʺ (audio)

Slijepi putnici
(FOTO: S.P.)

15.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9841

Dobro poznata požeška pop-rock grupa Slijepi putnici nastavlja pohod na hrvatske radiopostaje. Novi singl "Ne spominjite njeno ime" već je postao hit po cijeloj Slavoniji, ali i šire, a album "Živi dokaz ljubavi" samo što nije u prodaji.

Poslušajte najavni singl "Ne spominjite njeno ime":


- Ovo nam je četvrti album u 14 godina postojanja benda. I dalje smo zadržali naš prepoznatljivi štih, ali mislim da smo sada produkciju i aranžmane bitno poboljšali. Nadam se da će to publika prepoznati, rekao je Marijo Kovačević, frontman grupe Slijepi putnici za 034portal.


Na novom albumu gostovat će cijeli niz instrumentalista. I dalje im je glavna tematika ljubav. Album će izaći za izdavačku kuću Superton i moći će se naručiti preko njihovih web-stranica Slijepiputnici.com po cijeni od 50 kuna. Fanovi će moći za istu cijenu kupiti i originalne majice Slijepih putnika.


- Za 14. rođendan, bend priprema idućeg mjeseca veliki koncert u Požegi s vrlo zvučnim gostovanjima. No, o svemu ćete biti na vrijeme obaviješteni, naravno, preko 034portala, dodaje Marijo Kovačević.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI