Požeški bazen zatvoren zbog radova na Veličanki

Požeški bazeni vrata otvaraju s početkom ljetnih školskih praznika
(FOTO: Arhiv)

11.07.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 10005

Gradski bazen u Požegi trenutačno je zatvoren zbog nemogućnosti osiguranja sanitarno-tehničkih higijenskih zahtjeva za bazensku vodu, istaknuo je Ante Kolić, direktor Tekije u obavijesti koju nam je proslijedio Županijski centar 112.

"Nadležno vodoprivredno poduzeće izvodi neodgodive radove na vodotoku Veličanke te dolazi do zamućenja vode kojemu pogoduju i obilne kiše posljednjih dana. Filtarsko postrojenje na gradskom bazenu nije u mogućnosti pročistiti vodu na stupanj koji zahtijeva Pravilnik o sanitarno-tehničkim i higijenskim uvjetima bazenskih kupališta te o zdravstvenoj ispravnosti bazenskih voda", stoji u priopćenju iz Tekije.

Radovi na vodotoku Veličanke trebali bi biti završeni do 13. srpnja pa u Tekiji očekuju bistrenje vode do nedjelje. Čim se stvore uvjeti, Tekija će započeti s punjenjem bazena, a najraniji očekivani početak rada bazena je 15. srpnja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI