Slavija će protiv Dinama pokušati zabiti gol

08.07.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 13990

Nogometni klub Slavija iz Pleternice spremno dočekuje sutrašnju (utorak) prijateljsku utakmicu kada u goste dolazi prvak Hrvatske, Građanski nogometni klub Dinamo Zagreb. Dinamo je najavio dolazak u svom najjačem sastavu, a kako doznajemo, i Pleterničani su kompletni.

- Malo smo hendikepirani jer smo zadnju natjecateljsku utakmicu imali prije mjesec dana u finalu kupa protiv Slavonije. S druge strane, Dinamo je u natjecateljskom ritmu, oni su u subotu igrali utakmicu Superkupa s Hajdukom pa su vjerojatno spremniji i u dobroj formi - rekao je Petar Čuljak, tajnik Nogometnog kluba Slavija.

Prijateljsko gostovanje zagrebačkog Dinama u Pleternici svake godine prije početka Lige prvaka postalo je već tradicija. Podsjetimo, prije dvije godine je Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić u Pleternici dao riječ da će njegova momčad, ako se uspiju plasirati u Ligu prvaka, svake godine odigrati pripremnu utakmicu s pleterničkim klubom.


- Njima je jako bitno kod nas doći u dobrom sastavu kao i svake godine, ovo im je jedina prijateljska utakmica u Hrvatskoj. Slavija kao nižerangirana momčad ne može puno očekivati, prvi put smo izgubili 0:5, prošle godine je bilo 0:2, a sada se nadamo da ćemo barem uspjeti dati gol - dodaje Čuljak.


Prijateljska utakmica između Slavije i Dinama igra se na pleterničkom stadionu u utorak u 18 sati. Cijena ulaznice je 40 kuna za tribine, 30 kuna za stajanje, a žene i djeca ne plaćaju ulaz.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI