Požeški bazeni otvorit će se vjerojatno u ponedjeljak

Požeški bazen još je prazan
(FOTO: Tamara Pejić)

14.06.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 10956

Od danas su otvoreni bazeni u Velikoj, a brojni čitatelji pitali su nas što je s požeškim bazenima i kad će oni otvoriti svoja vrata kupačima. Doznajemo kako su i na požeškim bazenima obavljene sve potrebne pripreme. Danas smo ondje zatekli radnike Tekije koji su vršili posljednje radove na uređenju travnjaka i bojanju školjke bazena što se prije nije moglo učiniti zbog lošeg vremena. Ako sve bude u redu, bazeni će biti otvoreni za kupače u ponedjeljak poslijepodne.






- Dovršeno je bojanje školjke, pokošena je trava i sanirana je kanalizacija. Sutra se bazen počinje puniti i vrši se kloriranje vode, a u ponedjeljak ujutro će Tekijin laboratorij i Zavod za javno zdravstvo uzeti uzorke vode za analizu. Ukoliko ne bude nikakvih problema, bazen ćemo moći otvoriti odmah poslijepodne - rekao je Mile Beslić, voditelj Razvojno-tehnološkog sektora u Tekiji.






Foto: Tamara Pejić



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI