Osvježenje za vruće dane: Velički bazeni u petak se otvaraju

Bazen u Velikoj
(FOTO: Velički bazeni/Facebook)

13.06.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 35867

Konačno smo dočekali malo sunca i ljetnu vremensku prognozu. Velički bazeni spremni su za otvaranje, prvi u Požeško-slavonskoj županiji.

- Intenzivno radimo na tome i sutra (petak, 14. lipnja) će bazeni biti otvoreni od 10 sati. Možda još neće raditi svi popratni sadržaji, ali bazeni će biti u funkciji - potvrdila nam je Marica Vidović, direktorica tvrtke Mara prijevoz koja je šestu godinu u nizu koncesionar veličkih bazena, koji su inače u vlasništvu Podravske banke.

Koncesionar radi na pripremama za ovu sezonu još od sredine travnja. Kako doznajemo, bilo je puno posla na košnji i uređenju travnjaka, pločica te cijevi koje su popucale tijekom zime, no sada je sve sređeno.


Cijena dnevne karte za veličke bazene nije se mijenjala od lani i iznosit će 20 kuna za odrasle osobe, a 10 kuna za djecu. Nakon 16 sati cijena karte je dvostruko jeftinija, odnosno 10 kuna za odrasle i 5 za djecu.


Ni ove godine na veličkim bazenima popratnih događaja neće nedostajati, tako su u planu večernje manifestacije i noćna kupanja.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI