Stipo kao dobri Samaritanac: Spasio tuđi auto od sudara


(FOTO: 034 portal)

28.05.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 10075

Kolika je vjerojatnost da vam automobil koji ste ostavili parkiran krene sam prema zidu, da ga slučajni prolaznik zaustavi i da se u istom trenutku na tom mjestu slučajno nađe novinar koji će toovjekovječiti? Upravo takva situacija dogodila se danas ispred ljekarne nasuprot Doma zdravlja u Požegi, gdje smo zatekli čovjeka kako gura automobil s ceste prema nogostupu. Rekao je da automobil nije njegov, a pomoć pri guranju mu nije bila potrebna.

- Prolazio sam i vidio da nema nikoga za upravljačem i da automobil ide prema zidu, napravio sam što bi i svatko drugi napravio - rekao nam je skromno Stipo Marjanović.

Ovaj dobri Samaritanac našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme i spasio automobil Ivana Lenza iz Osijeka, a vrlo vjerojatno i zid obližnje kuće. Osječanin koji je u žurbi zaboravio povući ručnu kočnicu bio je vrlo sretan.


- Puno hvala gospodinu koji mi je spasio automobil, častio bih ga pićem da nije već otišao. Žena mi je bolesna i žurio sam se kupiti lijekove u ljekarni, da nije bilo njega mogao sam ostati bez automobila - zahvalio se.



Ivan Lenz zahvalan je slučajnom prolazniku koji mu je spasio automobil



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI