Pobjeda Slavije u zadnjim sekundama

Borba za loptu NK Slavija
(FOTO: Bojan Miščević)

12.05.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 4727

Nogometni klub Slavija rezultatom 2:1 jučer je u Pleternici pobijedio Nogometni klub Otok u 29. kolu 3. hrvatske nogometne lige.

Utakmica je bila tvrda i borbena, gosti su imali dva udarca u okvir gola, no ipak su uspjeli povesti u 25. minuti susreta, golom glavom nakon nabacivanja iz kornera.
Izjednačujući pogodak postigao je Tomislav Valentić eurogolom s udaljenosti od 16 - 17 metara nakon propuštene lopte Vinka Antulovskog u 34. minuti utakmice.
Do kraja se igrala viktorija na gol gostiju, da bi u samoj završnici pobjednički gol zabio Danijel Pavlin za veliko slavlje Pleterničana.

Slavija se ovom pobjedom popela na 6. mjesto tablice i sada im 5. Đakovo bježi tri boda. Pleterničani trenutno imaju 49 bodova.


- Sretan sam i zadovoljan što sam zabio i što smo pobijedili. Želim pohvaliti cijelu ekipu, ovo je pobjeda karaktera i nas kao kolektiva - izjavio je strijelac izjednačujućeg pogotka Tomislav Valentić. Tomislav je dijete Slavije, po godinama je kadet, no igra za prvu postavu i ovo mu je drugi gol u sezoni, prvi je zabio u Kupu. Igra na poziciji lijevog veznog.


NK Slavija sljedeće kolo gostuje u Slobodnici, u subotu u 17 sati.
Slobodnica je 15. ekipa lige i Pleterničani bi s tri boda s tog gostovanja stigli 5. Đakovo koje gostuje u Lipiku, također u subotu




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI