Vinske ceste dobile vizualni identitet

Jučer je u Velikoj županijskoj vijećnici predstavljen vizualni identitet oznake vinskih cesta
(FOTO: TZ PSŽ)

22.05.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 8191

Maja Jakobović, direktorica Turističke zajednice Požeško-slavonske županije predstavila je četvrti realizirani projekt županijske TZ, a to je vizualna oznaka vinskih cesta. Vizualno rješenje izrađeno je u suradnji s Grafičkim fakultetom u Zagrebu.

- Putem natječaja kojeg smo objavili za studente fakulteta, Povjerenstvo za utvrđivanje turističko-vinskih cesta Požeško-slavonske županije, od pristiglih prijedloga odabralo je najbolje vizualno rješenje, te su izrađene vizualne oznake. Cilj vizualne oznake je brendiranje destinacije i ponude u istoj. Oznaka će biti istaknuta na objektima članova vinskih cesta, te će pružati korisniku u  samom prostoru upute o tome koja ponuda je dijelom projekta vinskih cesta, a time i razine pružanja usluge - objasnila je direktorica Jakobović.




U natječaju za ovaj vizualni identitet sudjelovali su apsolventi Grafičkog fakulteta, a svoja rješenja je kandidiralo pet timova, što znači da je interes za ovaj rad bio dobar. Oznake s novim vizualnim identitetom jučer je članovima vinskih cesta uručio dožupan Ferdinand Troha.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI