Vinske ceste dobile vizualni identitet

Jučer je u Velikoj županijskoj vijećnici predstavljen vizualni identitet oznake vinskih cesta
(FOTO: TZ PSŽ)

22.05.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 8198

Maja Jakobović, direktorica Turističke zajednice Požeško-slavonske županije predstavila je četvrti realizirani projekt županijske TZ, a to je vizualna oznaka vinskih cesta. Vizualno rješenje izrađeno je u suradnji s Grafičkim fakultetom u Zagrebu.

- Putem natječaja kojeg smo objavili za studente fakulteta, Povjerenstvo za utvrđivanje turističko-vinskih cesta Požeško-slavonske županije, od pristiglih prijedloga odabralo je najbolje vizualno rješenje, te su izrađene vizualne oznake. Cilj vizualne oznake je brendiranje destinacije i ponude u istoj. Oznaka će biti istaknuta na objektima članova vinskih cesta, te će pružati korisniku u  samom prostoru upute o tome koja ponuda je dijelom projekta vinskih cesta, a time i razine pružanja usluge - objasnila je direktorica Jakobović.




U natječaju za ovaj vizualni identitet sudjelovali su apsolventi Grafičkog fakulteta, a svoja rješenja je kandidiralo pet timova, što znači da je interes za ovaj rad bio dobar. Oznake s novim vizualnim identitetom jučer je članovima vinskih cesta uručio dožupan Ferdinand Troha.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI