Požeški zet u zanimljivoj borbi potukao Buharaliju (video)

18.05.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 10679

Mark De Mori, profesionalni boksač iz Australije sinoć je u požeškom Grabriku osvojio titulu prvaka svijeta u superteškoj kategoriji po WBU verziji. U zanimljivom meču pred solidno popunjenim Grabrikom pobijedio je bosanskohercegovačkog boksača Adnana Buharaliju koji nakon 5. runde nije mogao nastaviti meč.

Mark je u borbu ušao oprezno i štedio je svoju snagu u prvih par rundi, dok je njegov suparnik ušao agresivno i borbeno. Međutim, nakon što je Buharalija izveo nedopušteni udarac u vrat, Mark je odlučio napasti i tada dolazi do preokreta. Zadaje više udaraca i dvaput ruši svoga protivnika. U pauzi nakon pete runde, raskrvavljen i "načet" Buharalija shvatio je da će teško moći nastaviti i da je sada samo pitanje trenutka kada će biti nokautiran pa je predao meč.




Australski boksač je ovu, u njegovoj bogatoj karijeri najveću pobjedu posvetio svojoj supruzi, Požežanki Milijani.


Prije glavnog meča nastupili su prvo amateri među kojima su tri člana požeškog Boksačkog kluba Graciano. Robert Krpan nokautirao je Darija Lazarova iz Slavonskog broda, Mihael Jugović je sudačkom odlukom bio bolji od Dina Martinovića iz Vukovara, a Matko Prpić je također sudačkom odlukom pobijedio Jovicu Potkornjaka. U profesionalnim mečevima Siniša Simeunović je nokautirao Adila Rusidija, a Radenko Kovač je također nokautom svladao Todora Ilića. Osim borbi, publiku su u pauzama između mečeva zabavili požeški pjevači i plesači, a požeška publika je na kraju bila oduševljena ovim velikim sportskim spektaklom kojem su prisustvovale i hrvatske boksačke legende Mirko Filipović - Cro Cop i Željko Mavrović.

FOTO Pogledajte fotogaleriju



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI