Navijač napao trenera Sloge: Bec završio u bolnici

Bernard Raguž (u sredini), trener Sloge
(FOTO: Facebook)

21.04.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 16060

Pravi cirkus odigrao se na dvjema utakmicama danas u 19. kolu 1. županijske nogometne lige. Na utakmici u Pavlovcima jedna je osoba napala trenera Sloge, a u Vidovcima je, prema riječima domaćeg trenera, mladi sudac odlučio utakmicu.

Kako doznajemo, domaći Nogometni klub Mladost vodio je protiv Sloge iz Trenkova rezultatom 2:1, kada je pred kraj utakmice navijač nasrnuo na gostujućeg trenera Bernarda Raguža i udario ga u glavu. Raguž je pao u nesvijest, a intervenirala je Hitna pomoć koja ga je prevezla u požešku bolnicu.

Dodano u 22:35


U redakciju 034portala javio se Pavo Martić, kapetan momčadi iz Pavlovaca da pojasni ovaj nemili događaj.


- Dotični navijač s kojim se trener Raguž sukobio nema nikakve veze s Mladosti, čak niti ne živi u Pavlovcima. Radi se o njihovom privatnom sukobu, ako je bio, ali to nije imalo veze s utakmicom koja je odigrana korektno do kraja. Sudac je pustio da se odigra još par minuta nadoknade i zatim je odsvirao kraj, dakle utakmica nije prekinuta - rekao je Martić.

Dodano u 23:50

Napadnuti trener Bernard Raguž, pak, tvrdi drukčije. Javio nam se SMS-om:

- Evo da ti se javim ovaj put iz bolnice. Igrala se 90. minuta i ostale su još četiri minute nadoknade koje je pokazao sudac Kolar. Stajao sam u svom prostoru na koji se oslanja ograda igrališta. Domaći navijač koji je cijelu utakmicu vrijeđao i psovao mene i sve igrače Sloge došao je na samu ogradu i s pola metra udaljenosti s leđa me udario u potiljak, mučki, podlo. Od udarca sam izgubio svijest i hitna pomoć me je dovezla u bolnicu. Igrači Sloge nisu napustili teren nego su dotrčali do svoga trenera. Nakon par minuta Kolar je odsudio kraj. Utakmica nije završena. Nadam se da će mjerodavne osobe donijeti odluku u skladu s propisima, a ja ću svoju zadovoljštinu potražiti na sudu - napisao je Raguž.

Dinamo - Sulkovci 2:3

Na utakmici u Vidovcima domaći NK Dinamo vodio je 2:0 na poluvremenu, da bi u nastavku bila dosuđena čak 4 crvena kartona, od kojih 3 domaćinima, a gosti iz Sulkovaca uspijevaju preokrenuti rezultat u svoju korist i završiti utakmicu pobjedom 2:3.

- Ja sam jednostavno predugo u nogometu da bih mogao ovakav cirkus trpjeti. Ne razumijem zašto na tako važne utakmice, susrete dviju momčadi koje se bore za opstanak, šalju djecu da sude. Svirao je nepostojeći penal i pokazao crveni karton našem vrataru koji nije ni sudjelovao u prekršaju i tako je praktički riješio utakmicu. Ne krivim njega nego one koji su ga poslali i pitam se treba li to meni uopće - prilično ljut bio je Željko Mitrović, trener Dinama.

Mitrović naglašava kako su ovo prvi crveni kartoni koje je Dinamo iz Vidovaca dobio u ovom prvenstvu.

BSK Buk - Kaptol 1:0

U izjednačenoj utakmici u Buku domaćin je na kraju slavio protiv gostiju iz Kaptola. Jedini pogodak postigao je Ivan Franjić u 74. minuti iz jedanaesterca.

- Obje ekipe bile su podjednako dobre, i da su oni pobijedili isto bi bilo zasluženo. Čestitam i njihovim i našim igračima na korektnoj igri - komentirao je Vladimir Klapšić, tajnik BSK Buk.

- Svaka je ekipa imala svoje trenutke, mi svoje šanse nismo iskoristili i primili smo gol iz jedanaesterca. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, a suđenje ne bih komentirao - rekao je Milan Tomljenović, trener Kaptola.

Eminovci - Kamen 2:0

Nogometni klub Eminovci uspješno se bori za ostanak u ligi. Danas su svladali goste iz Vetova rezultatom 2:0. Trener Kamena Ante Pavlović komentirao je kako je utakmica bila tvrda, prava prvenstvena i da je na kraju protivnik zasluženo osvojio tri boda.

Croatia - Jakšić 3:0

NK Jakšić tone sve dublje na dno tablice. Danas je poražen u Mihaljevcima, gdje je domaćin u zadnjih 30-ak minuta postigao tri gola, a strijelci su Božidar Banović, Josip Krip i Krešimir Kahanek.

- Utakmica je bila tvrda do zanjih pola sata. Tada smo se mi razigrali - rekao je Dražen Franjić, predsjednik Croatije.

Goran Vrgoč, trener Jakšića bio je vidno razočaran. - Opet smo dobili 6-7 kartona. Nije mi jasno kako smo se mogli toliko ispromašivati. Mihaljevci su igrali lošije, a dobili su utakmicu. Ne znam kome smo se toliko zamjerili.

Tablica 1. ŽNL - 19. kolo

1. POŽEGA...........................40 (55:25)
2. HAJDUK (Pakrac)..................40 (50:21)
3. CROATIA (Mihaljevci).............35 (36:27)
4. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica).........34 (48:34)
5. SLOGA (Trenkovo).................34 (29:20)
6. BSK BUK..........................34 (26:22)
7. PAPUK (Velika)...................33 (51:32)
8. KAPTOL...........................26 (26:28)
9. SULKOVCI.........................23 (26:39)
10. DINAMO (Vidovci)................19 (24:36)
11. MLADOST (Pavlovci)..............17 (32:45)
12. EMINOVCI........................16 (14:38)
13. KAMEN (Vetovo)..................15 (25:48)
14. JAKŠIĆ..........................13 (22:48)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI