Policija poziva na javnu dražbu: Rabljeni bicikli već od 15 kn!

Bicikli - ilustrativna fotografija
(FOTO: PIXSELL)

05.04.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 22119

Povjerenstvo za provođenje javnog nadmetanja Policijske uprave požeško-slavonske najavilo je prodaju pronađenih i napuštenih bicikala usmenom javnom dražbom idućeg ponedjeljka, s početkom u 12 sati u zgradi Policijske uprave, na adresi J. Runjanina 1, Požega.

Bicikli se mogu pregledati sat vremena prije dražbe otvorene za javnost po načelu „viđeno-kupljeno“ te se naknadne reklamacije neće uvažavati, a više informacija o prodaji se može doznati na broju 034/254-056. Najbolji ponuđači dužni su uplatiti kupovnu cijenu odmah nakon dražbe, objavila je PU požeško-slavonska. Ponuđeno je 69 bicikala, a početne cijene se kreću od 15 do 80 kuna, što je odlično za sve one koji misle uštedjeti pri kupnji bicikala ili djelova. Kompletan popis s cijenama možete pogledati na ovom linku.

- Kompletan prihod od ove javne dražbe bit će uplaćen u državni proračun. Imamo samo bicikle, njih 69 koji stoje kod nas dvije godine a kojima nije prijavljena krađa ili se njihovi vlasnici nikad nisu javili - rekla nam je  Nikolina Janković, policijska službenica za odnose s javnošću.


Dodaje i kako su pozvani građani koji žele besplatno registrirati svoje bicikle da mogu doći i to učiniti u vrijeme dražbe.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI