Policija poziva na javnu dražbu: Rabljeni bicikli već od 15 kn!

Bicikli - ilustrativna fotografija
(FOTO: PIXSELL)

05.04.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 22099

Povjerenstvo za provođenje javnog nadmetanja Policijske uprave požeško-slavonske najavilo je prodaju pronađenih i napuštenih bicikala usmenom javnom dražbom idućeg ponedjeljka, s početkom u 12 sati u zgradi Policijske uprave, na adresi J. Runjanina 1, Požega.

Bicikli se mogu pregledati sat vremena prije dražbe otvorene za javnost po načelu „viđeno-kupljeno“ te se naknadne reklamacije neće uvažavati, a više informacija o prodaji se može doznati na broju 034/254-056. Najbolji ponuđači dužni su uplatiti kupovnu cijenu odmah nakon dražbe, objavila je PU požeško-slavonska. Ponuđeno je 69 bicikala, a početne cijene se kreću od 15 do 80 kuna, što je odlično za sve one koji misle uštedjeti pri kupnji bicikala ili djelova. Kompletan popis s cijenama možete pogledati na ovom linku.

- Kompletan prihod od ove javne dražbe bit će uplaćen u državni proračun. Imamo samo bicikle, njih 69 koji stoje kod nas dvije godine a kojima nije prijavljena krađa ili se njihovi vlasnici nikad nisu javili - rekla nam je  Nikolina Janković, policijska službenica za odnose s javnošću.


Dodaje i kako su pozvani građani koji žele besplatno registrirati svoje bicikle da mogu doći i to učiniti u vrijeme dražbe.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI