Opsežni radovi: Bez struje će ostati brojne ulice i naselja

HEP - logo
(FOTO: ilustracija)

28.02.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 9728

Zbog opsežnih radova će sutra (petak) bez opskrbe električnom energijom privremeno ostati brojne ulice i naselja diljem Požeško-slavonske županije, javljaju iz HEP-a.

U Požegi će doći do prekida u opskrbi električnom energijom u dijelu Primorske i Antuna Mihanovića od 9 do 12 sati, a od 11 do 14 dijelovima Orljavske, Zrinske, Frankopanske, Pavla Radića, Milke Trnine i Eugena Podupskog.

Dio ulice Vinkomir u Kutjevu će ostati bez struje od 9 do 11 sati.


Na pakračko-lipičkom područiju prekida bi moglo biti od 10 - 12 sati. U Prekopakri će do prekida doći u djelovima ulica Dr. Ante Starčevića, Vinka Rehaka, Stjepana Širca, Matkovac, Stjepana Radića, 30. svibnja, u Pakracu  u dijelu Ulice kneza Domagoja, a Lipiku u ulicama Matije Gupca, Ivana Gorana Kovačića, Ruđera Boškovića i Staklanski put. Bez struje će privremeno biti i Filipovac i Klisa.


Kako javljaju iz Županijskog centra 112 Požega, ovi radovi su planirani. Detaljan popis sa kućnim brojevima možete pogledati ovdje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI