Grad Požega ulaže 100.000 eura u rekonstrukciju Grabrika

Krešimir Pavelić i Zdravko Ronko
(FOTO: Mario Nakić)

27.02.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 15107

U punom su jeku radovi na rekonstrukciji sportske dvorane Grabrik, koja tek sada doživljava prvu cjelovitu obnovu otkad je izgrađena. Značaj ove dvorane za požeški sport je neupitan, kao i potreba za obnovom i proširenjem kapaciteta.

- Dvorana se koristi 20-ak sati dnevno. Ovdje treniraju svi, od prvoligaša do rekreativaca. Imamo jasne prioritete, ali gledamo da svi dođu na red - rekao je Krešimir Pavelić, predsjednik Požeškog sportskog saveza.




Gradonačelnik Zdravko Ronko pojasnio je kako će oblaganje zidova i izgradnja novih svlačionica stajati Grad ukupno oko 100.000 eura.


- Oblaganjem ćemo uštedjeti energiju, a umjesto dosadašnje dvije svlačionice dvorana će imati četiri, po dvije muške i ženske. Planiramo izgradnju teretane, a kandidirali smo se kako bismo uredili krovište i prednju fasadu - rekao je Ronko, dodavši kako će Grad Požega ove godine umjesto planiranih 5 u sport uložiti oko 6 milijuna kuna.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI