Udruženi mještani obnovili i uredili klupske prostorije

Ekipa koja je organizirala akciju uređenja prostorija
(FOTO: Domagoj Katić)

29.01.2013. | Domagoj Katić
Pregleda: 11105

Više od 20 godina je prošlo otkako je izgrađena zgrada na stadionu NK Slaven iz Gradca nadomak Pleternice, a u tom vremenu vjetar je dvaput podizao krov. Stoga su članovi kluba odlučili uzeti stvar u svoje ruke i zajedno proširiti postojeću zgradu, postaviti novi krov te urediti postojeće prostorije.

- Stari krov je bio na jednu stranu, vjetar je lako mogao zapuhati ispod njega i podići ga. Sada smo postavili novo krovište na dvije strane, tako da više neće biti takvih problema. Puno je toga utjecalo na ove radove, svakako ne bismo mogli to napraviti da nismo našli podršku u Gradu Pleternici koji je donirao materijal za izgradnju, ali ne bismo uspjeli niti bez 20-ak volontera koji su svoje slobodno vrijeme nesebično uložili u klub od kojih posebno moram istaknuti Vinka Radoševića - navodi Goran Pavlović, predsjednik NK Slaven Gradac.




Proširenjem zgrade klub je dobio potpuno novu prostoriju za više od 200 ljudi u potkrovlju koja je već pokazala kako ima svoju svrhu te novi sanitarni čvor.


- Mladi su ovdje slavili doček Nove godine, a prostorija će uskoro biti potpuno uređena kako bi mogla doživjeti punu funkcionalnost te će biti na usluzi svim mještanima.



Uz prostor kluba, Pavlović navodi i kako ima saznanja da će Udruga Radost iz Gradca izgraditi dječje igralište čime bi se zaokružio cijeli ovaj projekt. NK Slaven je trenutačno 9. na tablici 2. Županijske nogometne lige, a Pavlović ističe kako je siguran da će ova sloga koju su pokazali na radovima pomoći klubu u daljnjem nastavku sezone u kojoj im je želja ostati u 2. ligi.

Klupski oružar, Matej Mičević kaže kako su se svi na radovima uvijek dobro slagali. - Nije uvijek bilo lako, ali smo radili s veseljem. Nismo birali što treba raditi, već su svi radili sve što je potrebno - kaže Mičević.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI