Prikolicu punu pijeska istovarili na cestu i otišli s gradilišta

Izvođač radova ostavio je pijesak na cesti prije više od mjesec dana, upozoravaju mještani
(FOTO: Domagoj Katić)

26.01.2013. | Domagoj Katić
Pregleda: 12953

Kada se kod nekoga osjećaš kao kod kuće, obično ostaviš svoju jaknu na dvosjedu umjesto na vješalici. Očito se tako osjeća i izvođač radova na vodovodnoj mreži u Novoselcima, istrpavši prikolicu pijeska nasred ceste! Mještani su ljuti jer im taj pijesak više od mjesec dana otežava normalno prometovanje, pa su se neki od njih obratili u našu redakciju s pitanjem da ispitamo o čemu se radi i kada planiraju maknuti taj pijesak s ceste.



Tekija je investitor


Informaciju zašto je pijesak ostavljen na cesti, gdje su radnici i kada će vodovod biti dovršen pokušali smo dobiti u požeškoj Tekiji koja je većinski investitor vodovodne mreže Novoselci-Trapari. Međutim, nismo u tome uspjeli pa smo odgovore potražili u Gradu Pleternici.




Jozić: Radovi bi uskoro trebali biti gotovi

- Radovi su stali zbog nepovoljnih uvjeta, koliko znam čeka se malo toplije vrijeme pa će biti nastavljeni, a nadam se uskoro i gotovi. Prošle godine je uloženo 500.000 kuna u izgradnju vodovoda Novoselci-Trapari, a ove godine će biti uloženo još 1,2 milijuna kuna. Grad Pleternica ima 98-postotnu pokrivenost svojih naselja pitkom vodom, što ima jako malen broj gradova u Hrvatskoj - rekla je Antonija Jozić, dogradonačelnica Grada Pleternice.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI