Kaptolčani krenuli uređivati nogometno igralište

Davor Bošnjak, predsjednik NK Kaptol
(FOTO: Domagoj Katić)

13.01.2013. | Domagoj Katić
Pregleda: 8690

Nakon 50 godina, koliko je prošlo od zadnje obnove terena, Općina je započela s kapitalnim ulaganjem u igralište Nogometnog kluba Kaptol, koji već godina ostvaruje izvrsne rezultate u Prvoj županijskoj ligi. Kako piše na stranicama Općine Kaptol, investicija vrijedna 150.000 kuna započela je oranjem terena, a nastavit će se niveliranjem, sijanjem trave koje se očekuje sredinom travnja te na kraju osposobljavanjem sustava za navodnjavanje.

- Zadnji zahtjev je bilo postavljanje ograde, a sada se ukazala potreba da napravimo 100-postotnu sanaciju terena jer ono što smo do sada imali je zaista bila katastrofa. Imali smo jedan od najlošijih terena u 1. ŽNL, a ovo radimo zbog više od 100 mladih ljudi koje klub okuplja, da ih maknemo iz kafića - kaže Davor Bošnjak, predsjednik NK Kaptol u razgovoru za 034portal.

Navodi i kako uz stari teren uređuju i pomoćno malo igralište koje će poslužiti kako bi se nova trava očuvala od uništavanja. Osvrnuo se i na nastavak sezone u kojoj žele biti u prvoj petorci.


- Poznati smo po tome da jurimo na prvo mjesto, ali u prvom redu želimo igrati dobar nogomet. Momčad je ostala u istom sastavu, a očekujemo i pojačanje iz Vetova.


Mlađe sekcije kluba tijekom cijele zime treniraju u dvorani, dok će seniori sa svojim pripremama za lov na prvo mjesto započeti 19. veljače. Kaptolčani će do kraja sezone igrati na nogometnom igralištu u Velikoj, a Bošnjak kaže kako unatoč tom hendikepu vjeruje da to neće omesti domaću publiku da ih dođe bodriti.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI